Noutăti
Anunt
PhoenixItachi 2 februarie 2018

După cum a spus și slayernatsu de la animekiss există unele reclame de la sursele pe care le urmăriți care se folosesc de PC-ul vostru pentru a mina bitcoin. Astfel dacă sesizați că procesorul vostru este folosit intens sau mare parte din RAM sunt folosiți, închideți repede orice pagina cu reclame.
Există și o extensie pentru chrome care previne asta și se numeste minerBlock.

Anunt
PhoenixItachi 10 ianuarie 2018

Dragi fani,

Sezonul de iarnă a început și cu el vin o grămadă de noi anime (bune sau rele) pentru cei care nu mai au la ce se uita.
În cazul în care nu știți deja, AnimeVibe a fuzionat oficial cu Fast-Anime și deja se poate observa asta la Overlord 2, unde neînfricatul lider al fostului Vibe, Andy, și verificatoarea mereu prezentă la datorie Heiwa au contribuit la traducerea primului episod al acestui anime (pe care și eu l-am văzut recent și-l recomand oricui pasionat de jocuri, acțiune și fantasy).

Și acum aici puteți vedea ce anime va traduce Fast-Anime din sezonul abia început:

Lista nu este definitivă și s-ar putea să mai sufere unele modificări.

Fast-Anime vă urează vizionare plăcută și vă așteptăm pe chat să discutăm despre orice subiect doriți și să vă ascultăm sugestiile.

Sezon Nou
PhoenixItachi 17 decembrie 2017

A fost anunțat la Jump Festa Super că anime-ul Shokugeki no Souma: San no Sara va primi continuarea în sezonul de Primăvară 2018, iar numele sezonului va fi ‘Tootsuki Ressha-hen’.

Anunt
PhoenixItachi 12 decembrie 2017

Dragi fani,
După cum știți, sezonul de toamnă se aproprie de final și am vrea să știm ce anime-uri ați dori să traducem din sezonul următor. Deocamdată singurul anime sigur este ‘Violet Evergarden‘ care va fi preluat de UnLeu. Aici aveți două surse de unde puteți afla ce apare în sezonul de iarnă care va urma: MAL și LiveChart.
Vă rog să nu spamați.

Film
PhoenixItachi 11 decembrie 2017

În numerele combinate (2 și 3) al revistei Weekly Shounen Jump, a fost anunțat că seria va primi un film care va fi lansat în Vara 2018.

Toate Noutățile
Ultimele Anime
TV
Filme
Anime Populare
Toate
Primăvara 2018
Fast-Anime Chat