Pokemon Indigo League – Episodul 59 Ro Sub

Netu
OpenLoad
Estream
NOFBD NOFBD
18 februarie 2018
Report Post
Prima serie pokemon
Pokemon sezonul 1
Ash, un băiețel de 10 ani, nu are altă dorință mai mare decât să devină cel mai renumit antrenor Pokemon. El este ajutat de prietenii Misty (antrenor al pokemonilor de apă), Brock (cel ce are în grijă pokemonii aruncători de flăcări), ca și de propriul pokemon, simpaticul Pikachu. Numai împreună pot porni pe urmele celor 150 de pokemoni din lume, spre care se îndreaptă și echipa adversă Rocket cu pokemonul lor, Meowth. Competiția Pokemon aduce spectatorilor mici o varietate amuzantă de pokemoni, toți cu puteri neobișnuite. Victoria sau înfrângerea constă în cât de bine se descurcă pokemonul respectiv, în funcție de cât de bine dresat este. Cei trei prieteni călătoresc mult, timp în care pokemonii stau cuminți, ascunși în căsuțele lor-mingiuță

Aceasta serie are 2 episoade eliminate de producatori datorita unor probleme de sunet si imagine. Episoadele eliminate sunt episodul 35 si 38, aceste episoade probabil ca nu se mai gasesc pe internet, de aceea traducatorii si majoritatea site-urilor au trecut peste aceste episoade.
Am hotarat sa nu fac acelasi lucru ca si restul site-urilor, sa sar peste episoade, adica de la episodul 34 sa se ajunga la episodul 36 si de la 37 sa se ajunga la 39. Am pus episoadele in ordinea in care ar trebui sa fie postate, neconsiderand cele 2 episoade eliminate.
Fast-Anime Chat