Ore no Imouto 2 – Episodul 4 Ro Sub

358 vizualizari
OpenLoad
StreamMoe
Vk.com
Mp4Upload
ShinMugetsu2000 ShinMugetsu2000
12 noiembrie 2017
Report Post
Kirino se întoarce de la călătoria ei în America, dar distracția nu se oprește aici! În cel de-al doilea sezon de Ore nu Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai , Kyousuke continuă să-i dea consultări viitoare lui Kirino. De data aceasta, romantismul se ascunde la orizont pentru ambii frati ...
10 Comentarii
  catalin
  restul ep??

  Răspunde +1

   ShinMugetsu2000
   ShinMugetsu2000
   Sorry, dar nu mai exista nicaieri traduse, din cauza aceasta va trebuii sa le traducem noi din nou. Ne pare rau pentru inconveniente, chiar m-am asigurat de 4 ori ca nu sunt pe niciun site in romana, si pe nicio sursa ca DailyMotion, Vk.com, Trilulilu sau asemenea. Voi incerca sa le descarc si sa le traduc pe cele lipsa, dar pana atunci mai trebuie sa astepti putin din cauza ca ne apropiem de sarbatori si incepe sezonul de iarna unde vor aparea mai multe serii noi si filme + speciale la alte serii din sezoanele precedente alea acestui an.

   Răspunde +3

   Droeloe
   ador acest anime ..desi am vazut doar pana la episodul 6 primu sezon pe alt site ...oricum nu l-am mai terminat ...desi de 1 zi m-am reapucat caci am vazut ca este pe acest site sezon 1 chiar si din e sezon 2 .dupa cum zice ShinMugetsu2000 nu sunt traduse nicaieri ..sper ca vom putea vedea sezon 2 :D multumesc pt munca depusa !

   Răspunde +1

   ShinMugetsu2000
   ShinMugetsu2000
   Vestea buna este ca slayernatsu (ownerul Kissanime) a descarcat episoadele inainte sa dispara, voi pune sursele la aceasta serie daca le gasesc la el chiar acum ;)

   Răspunde +1

   Stefan
   Esti fortza man, te rog ocupă te :))

   Răspunde 0

  Ilie
  Cât mai durează sa puneți restul episoadelor?

  Răspunde 0

  Ilie
  Când apar ep următoare?

  Răspunde 0

   ShinMugetsu2000
   ShinMugetsu2000
   Cand vom putea repartiza un traducator la serie, doar ca acum nu e nimeni liber din pacate...

   Răspunde 0

  CRISTI200799
  Vor mai aparea si alte episoade traduse?

  Răspunde 0

Fast-Anime Chat