Guilty Crown
Japonia, 2039. La zece ani după izbucnirea virusului Apocalipsei, un eveniment considerat solemn ca fiind "Crăciunul pierdut", națiunea o dată mândră a căzut sub conducerea GHQ, o forță militară independentă dedicată restabilirii ordinii. Funeral Hall, un grup de guerilla condus de infamul Gai Tsutsugami, acționează ca luptători pentru libertate, oferind singura rezistență la despotismul crud al GHQ. 

Inori Yuzuriha, un membru-cheie al Funeral Hall, intră în Shuu Ouma, slab și nesportiv, în timpul unei operațiuni cruciale, care are ca rezultat obținerea puterii regilor - o abilitate care îi permite pe cei mai mulți să descopere manifestările personalității unui individ , sau "goluri". Acum, un participant care nu dorește să participe la lupta împotriva GHQ,

Guilty Crown urmărește povestea de acțiune a unui elev tânăr de liceu care este târât într-un război, posedând o abilitate care îl va ajuta să descopere secretele GHQ, Funeral Hall și Lost Christmas. Cu toate acestea, el va afla în curând că adevărul vine la un preț mult mai mare decât ar fi putut vreodată să-și imagineze.
Complet
23 Episoade
Toamna 2011
7.77
TV
Episodul Recent
Actiune
Drama
Sci-Fi
Super Puteri
OVA
Fast-Anime Chat